2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Súlyosan megsérült egy figyelmetlen sofőr Szekszárdon

frisshirek.hu, 2023. június 15. - 15:15
Súlyosan megsérült egy figyelmetlen sofőr Szekszárdon

A rendőrség előző napra vonatkozó baleseti összefoglalója alapján a szekszárdi baleseten kívül is történt a 65-ös úton egy baleset ugyenezen okokból, a féktávolság be nem tartása miatt. Ebben az esetben személyi sérülés nélkül megúszták a sofőrök a karambolt.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Szerdán egy súlyos sérüléses és három anyagi káros balesetről érkezett bejelentés – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Szerdán reggel háromnegyed nyolc körül egy férfi közlekedett a 65-ös úton Harc irányából a 6-os számú főút irányába. Haladása során, mivel nem tartott kellő követési távolságot, későn észlelte, hogy az előtte közlekedő autó lassít, így nekiütközött. Az autókban anyagi kár keletkezett.

Röviddel fél egy után történt egy másik „utolérés” is. Egy férfi közlekedett Szekszárdon a Rákóczi utcában, annak külterületi részen. A Pásztor utca irányából a 6-os számú főút irányába haladt, mely során az előtte forgalmi okból lassító kocsi hátuljának ütközött. A figyelmetlen sofőr súlyosan megsérült a balesetben.

Bonyhádon egy férfi a Szent Imre utcában állította le az autóját, de a kéziféket nem húzta be. Amikor kiszállt, a kocsi előre gurult és egy ott álló autónak ütközött.

Az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán egy külföldi kamion vezetője későn észlelte, hogy a sávjában egy levált gumiabroncs darab van, ráhajtott, amitől a jármű eleje megsérült.

A tegnapi napon is igazoltattak az egyenruhások olyan közlekedőket, akik a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztottak. Dombóváron egy 66 éves helyi férfit ellenőriztek negyed kettő körül, míg Nagydorogon egy 41 éves helyi motorossal szemben intézkedtek. Mindkettőjük ellen közigazgatási bírságot szabtak ki, de a fiatalabb szabályszegő ellen szabálysértési eljárás is indul, mivel vezetői jogosultság és bukósisak nélkül vett rész a forgalomban. Bonyhádon egy 40 éves helyi férfi közlekedett egy külföldi rendszámos autóval, igazoltatása során kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt vezetett, így őt előállították a rendőrkapitányságra.

Fotó: police.hu