2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Motorost ütöttek el Tolnán

frisshirek.hu, 2023. június 14. - 19:45
Motorost ütöttek el Tolnán

A rendőrség előző napra vonatkozó baleseti összefoglalója alapján a tolnai balesetben könnyebben megsérült a motor vezetője.  Szekszárdon is történt egy motoros baleset, ott vészfékezni kényszerült a sofőr, sérülés nem történt. Dombóváron és Szedresen jogosítvány nélkül ültek a sofőrök a volán mögé.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

2023. június 13-án egy könnyű sérüléses és három anyagi káros balesetről érkezett bejelentés a közutakon - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Kedden reggel háromnegyed nyolc előtt pár perccel történt sérüléses baleset Tolnán. Egy férfi közlekedett autóval a Deák Ferenc utcában Dombori irányába, amikor a 94-es szám elé érve –mivel nem tartott megfelelő követési távolságot –az előtte haladó, de forgalmi okból lassító motor hátuljának ütközött. A motoros elesett, mely során könnyebben megsérült.

Délelőtt fél tíz körül Iregszemcséről jelentették be, hogy a 651-es úton baleset történt. Egy helyi férfi közlekedett autóval, egy utánfutót vontatva, amikor a 9-es kilométerszelvényben balra kívánt kanyarodni. Kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a neki szemből, szabályosan közlekedő kocsinak, így összeütköztek.

Dél körül Szekszárdon történt két anyagi kárral járó közlekedési esemény. Először háromnegyed tizenkettő körül egy, a Kőrösi Csoma utcában leparkolt és pár percre őrízetlenül hagyott autónak ütközött egy ismeretlen jármű, majd a sofőr adatai hátrahagyása nélkül távozott. Dél után tíz perccel, egy motoros esett el az Augusz Imre utcában. A bejelentés szerint egy nő közlekedett autóval a Liszt Ferenc tér irányából, az Augusz Imre utca irányába. A kereszteződést látszólag olyan sebességgel közelítette meg, hogy a Kölcsey lakótelep irányából, a Szent István tér irányába egyenesen közlekedő motoros – hogy az ütközést elkerülje – vészfékezni kényszerült, így a segédmotoros kerékpárral elesett, de a férfi nem sérült meg.

Az egyenruhások az elmúlt 24 órában két olyan járművezetőt is igazoltattak, akik nem rendelkeztek vezetési jogosultsággal. A Dombóváron ellenőrzött 25 éves helyi férfit szabálysértési őrizetbe vették, a Szedres külterületén igazoltatott 32 éves helyi lakos ellen szabálysértési feljelentést tettek.

Fotó: police.hu