2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Figyelmetlen sofőr okozott balesetet Dombóváron

frisshirek.hu, 2023. június 13. - 16:45
Figyelmetlen sofőr okozott balesetet Dombóváron

A rendőrség előző napra vonatkozó baleseti összefoglalója alapján igazán csendes volt a hétfő Tolna vármegye közútjain. A tolatási manőver közben történt koccanás mellett ittas sofőrok akadtak fent a rostán Hőgyészen és Fürgeden, volt, aki már reggel fél nyolckor alkoholos állapotban ült a volán mögé.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Hétfőn egy anyagi káros balesetről érkezett bejelentés – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Dombóvárról tettek bejelentést, mivel a Hunyadi téren kijelölt várakozó helyről elindulása során egy sofőr figyelmetlenül tolatott ki. A manőver során egy szabályosan közlekedő kocsi oldalának ütközött autójával.

Az egyenruhások a hétfői nap folyamán két olyan járművezetőt is igazoltattak, akiknél a szonda pozitív értéket jelzett. Reggel fél nyolc körül Fürgeden ellenőriztek egy 36 éves helyi férfit, míg este fél tíz körül Hőgyészen egy 30 éves gyulaji sofőrt. Az első esetben 30.000 forint közigazgatási bírságot és hat büntetőpontot szabtak ki az intézkedők, a második esetben büntető feljelentést tettek és felfüggesztették a fiatalember vezetési jogosultságát.

Fotó: police.hu