2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Eltűnt idős férfit keres a bonyhádi rendőrség

frisshirek.hu, 2023. június 13. - 17:45
Eltűnt idős férfit keres a bonyhádi rendőrség

A 62 éves férfi a tengelici Szociális Otthonból távozott ismeretlen helyre június 11-én, azóta nem ad életjelet magáról. Testalkatát tekintve körülbelül 170 centiméter magas, rövid ősz hajat visel, kék a szeme, az arca borostás és bajuszos. Eltűnésekor farmernadrág, sötétkék Adidas szabadidő felső és papucs volt rajta.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon eljárást folytatnak Eisensehr Mihály eltűnése kapcsán – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, vagy hívja a 0674/550-950-es számot. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Fotó: police.hu