2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Kilépett medréből a patak Mórágyon

frisshirek.hu, 2023. június 12. - 15:45
Kilépett medréből a patak Mórágyon

Az intenzív felhőszakadás megtette a hatását, vasárnap este megtelt a mórágyi patakmeder és elöntötte az utcát. A bátaszéki önkormányzati és önkéntes tűzoltók intézkedtek a helyszínen. Az utca elejét kúppal zárták le, az útra felhordott iszapot egy gyorsbeavatkozó sugár segítségével mosták le.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A heves esőzés adott munkát vasárnap a tűzoltóknak – közölte a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az esőzés miatt kilépett a medréből a patak és elárasztotta az utat vasárnap este Mórágyon. A bátaszéki önkormányzati és önkéntes tűzoltók az utca elejét terelő kúppal lezárták, és az útra felhordott iszapot egy gyorsbeavatkozó sugár segítségével lemosták.

A pincesoron egy támfal kidőlt, ezt az egységek kordonszalaggal körbekerítették. Szintén az esőzés miatt nagy mennyiségű víz folyt két pincébe Bátaapátiban. A szekszárdi hivatásos tűzoltók nagy teljesítményű szivattyúval távolították el az esővizet.

Fotó: Bátaszéki Tűzoltóság