2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Eltűnt kisfiút keres a Tamási Rendőrkapitányság

frisshirek.hu, 2023. június 12. - 16:14
Eltűnt kisfiút keres a Tamási Rendőrkapitányság

A 15 éves fiú a kapospulai Holdsugár Különleges Lakásotthonból 2023. május 18-án távozott engedély nélkül. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik és nem ad életjelet magáról. Testalkatát tekintve körülbelül 150 cm magas, vékony, barna szemű, sötét színű haja oldalt fel van nyírva. Eltűnésekor fekete farmernadrágot, fekete színű pólót és szürke, kapucnis pulóvert viselt.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Tamási Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Kovács Tibor eltűnése kapcsán – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A tamási rendőrök kérik, hogy aki a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Tamási Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-74-573-910-es telefonszámon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

Fotó: police.hu