2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Nyamvadásgátló varázsszerek Laár Andrással a Babitsban

Tóth Rózsa, 2023. június 09. - 07:15
Nyamvadásgátló varázsszerek Laár Andrással a Babitsban

A „Hogyan ne dögöljünk meg?” című nagysikerű előadássorozat után a L'art pour L'art társulat oszlopos tagja most arra vállalkozik, hogy kiemeljen minket a nyamvadásból. A „nyamvadás”, azaz a lefokozott, körülményeknek alávetett élet ott kísért mindnyájunkat a mindennapokban. Bármelyik pillanatban elkaphat bennünket a sötét sodrás, ami bedilizésbe, összeomlásba dönthet minket.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendszeresen végzett szellemi-lelki gyakorlatok adják azt a kapaszkodót, amely kiemelhet minket a „nyamvadásból”, azaz a külső körülményeknek való reménytelen kiszolgáltatottságunkból – olvashatjuk Laár András kedvcsináló sorait közösségi oldalán.

Voltaképpen csak magunkra számíthatunk. Senki nem tudja helyettünk megtenni azokat a lépéseket, amelyek elvezetnek bennünket a nyugodt, derűs, egészséges szellemi, lelki állapotba. A „nyamvadás”, azaz a lefokozott, körülményeknek alávetett élet ott kísért mindnyájunkat a mindennapokban. Bármelyik pillanatban elkaphat minket a sötét sodrás, ami bedilizésbe, összeomlásba, betegségbe dönt minket… Hacsak nem fejlesztjük ki belső védekező erőinket, szellemi, lelki ellenállóképességünket.

– tartja Laár András.

Kitér rá, hogy szerencsére vannak „varázsmódszerek”, amelyek az ősi tudásra támaszkodnak, és a mai élet körülményei között is, a mindennapokban használhatóak. Ehhez kell gyakorolni.

A „Hogyan ne dögöljünk meg?” című nagysikerű előadássorozat után megújult tematikával várja a nem-nyamvadni vágyó kedves érdeklődőket.

Ez az est ezekről a tudati módszerekről szól a Laár Andrástól megszokott humoros előadásban, melyet június 14-én Tolna vármegyében is elsajátíthatunk a Babits Mihály Kulturális Központban. A részletekről itt tájékozódhat.

Fotó: Laár András Facebook-oldala