2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Laminált papírlap volt a rendszámtábla helyén

frisshirek.hu, 2023. június 09. - 15:44
Laminált papírlap volt a rendszámtábla helyén

A rendőrség előző napra vonatkozó baleseti összefoglalója alapján más érdekesség is történt. Éjjel az M6-os autópályán Őcsény magasságában egy ismeretlen kocsi ismeretlen sofőrje 650 ezer forintos kárt okozott azzal, hogy a szalagkorlátnak ütközött.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

2023. június 8-án egy anyagi káros balesetről érkezett bejelentés - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Anyagi káros baleset történt éjjel 0 óra 40 perc és délelőtt 9 óra 35 perc közötti időben az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán Őcsény térségében. Ismeretlen személy, ismeretlen rendszámú, színű és típusú -vélhetően teherautóval -közlekedett a bal pályatesten. Haladása során nem a jármű sajátosságainak megfelelően választotta meg a sebességét, ezért a 148-as kilométerszelvényben letért a jobb oldali kavicsos padkára és érintőlegesen nekiütközött a szalagkorlátnak, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott. A szalagkorlátban 650.000 forintos kár keletkezett, feltehetően a jármű kerekei is megrongálódtak.

Az egyenruhások a csütörtöki nap folyamán több olyan járművezetőt is igazoltattak, akiknél a szonda pozitív értéket jelzett. Az M6-os autópályán egy 37 éves férfi, Szekszárdon a Tartsay utcában egy 67 éves férfi, a Hunyadi utcában egy 52 éves férfi, míg Németkéren egy 54 éves férfi ellenőrzése során derült ki, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. Az ittas sofőröket előállították további mintavételre, majd vezetési jogosultságukat felfüggesztették.

Az 55-ös úton egy VOLVO nyergesvontató török vezetőjét igazoltatták a rendőrök, mivel a szerelvénnyel úgy vett részt a forgalomban, hogy a rendszám helyére egy hét számjegyet tartalmazó laminált papírlap volt felrögzítve. A férfit előállították és egyedi azonosítójel meghamisítása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.