2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Eltűnt fiatalt keres a Tamási rendőrség

frisshirek.hu, 2023. június 08. - 15:17
Eltűnt fiatalt keres a Tamási rendőrség

A fiatal április 25-én távozott engedély nélkül a hőgyészi gyermekotthonból. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik és nem ad életjelet magáról. Testalkatát tekintve körülbelül 166 cm magas, fekete hajú, barna szemű. Az eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Tamási Rendőrkapitányságon körözési eljárást folytatnak Horváth Jázmin eltűnése kapcsán – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A 16 éves lány, aki a hőgyészi gyermekotthon lakója, 2023. április 25-én távozott engedély nélkül ismeretlen helyre, azóta életjelet nem ad magáról. A lány körülbelül 166 centiméter magas, fekete hosszú hajú, barna szemű. Távozásakor viselt ruházata nem ismert.

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, vagy hívja a 0674/573-910-es számot. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Fotó: police.hu