2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Eltűnt fiatalt keres a Tolna vármegyei rendőrség

frisshirek.hu, 2023. június 07. - 07:45
Eltűnt fiatalt keres a Tolna vármegyei rendőrség

Rafael Sándor Hunor a szedresi Speciális Otthonból távozott engedély nélkül. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. Testalkatát tekintve 160 cm magas, fekete hullámos hajú, szeme színe barna. Az eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Szekszárdi Rendőrkapitányságkörözési eljárást folytat Rafael Sándor Hunor eltűnése kapcsán – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A 14 éves fiú a szedresi Speciális Otthon lakója, aki 2023. május 1-jén távozott engedély nélkül tartózkodási helyéről. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. A fiú 160 cm magas, fekete hullámos hajú, barna szemű. Távozásakor viselt ruházata nem ismert.

A szekszárdi rendőrök kérik, hogy aki a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-74-501-106-os telefonszámon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Fotó: police.hu