2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Az oldalára dőlve állt meg a Fiat a hatoson

frisshirek.hu, 2023. június 07. - 07:15
Az oldalára dőlve állt meg a Fiat a hatoson

A rendőrség előző napra vonatkozó baleseti összefoglalója alapján Dunaföldváron egy Ford belecsapódott egy ház falába. A járműben utazók elmenekültek, hátrahagyva az autót. Később megjelent a kocsi tulajdonosa, de állítólag nem ő vezette az autót. Dombóváron és Tamásiban is történt 1-1, illetve Tamásiban kettő karambol is.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Tolnában hétfőn egy könnyű sérüléssel járó és négy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások – tette közzé baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy férfi közlekedett Fiat Doblo teherautóval reggel 8 óra körüli időben a 6-os számú főúton Bonyhád irányából Szekszárd irányába. Haladása során a 141-es kilométerszelvényébe érve a telefonját az ülésről a tartóra akarta felhelyezni, mivel a GPS alkalmazást azon használta. Ekkor figyelmetlenségéből adódóan letért az útról, a jobb oldali padkára, majd az árokba hajtott. Ott egy vízelvezető áteresz korlátjának ütközött, amitől a kocsi a bal oldalára dőlt és az úttesten csúszva a belső, és külső forgalmi sávot elfoglalva állt meg. A sofőr egyedül utazott, a balesetben könnyebben megsérült.

Egy ismeretlen személy közlekedett Ford Típusú teherautóval Dunaföldváron a Kereszt utcában Paks felől Budapest irányába. Haladása során a Kereszt utca és a Püspök utca kereszteződésében balra kanyarodása közben ismeretlen okból egy ház falának csapódott, majd tovább haladva egy másik ingatlan előtt található füves részen állt meg. A járműben utazók a helyszínt elhagyták. Később a kocsi tulajdonosa megjelent az autónál, de nem tudta megmondani, ki vezethette azt.

Egy dalmandi férfi közlekedett autóval Tamásiban a Szabadság utcában, Szekszárd irányából Siófok irányába. Haladása során a Dózsa utcába szándékozott jobbra kanyarodni. A kanyarodáshoz lassítani kezdett és az úttest felfestett felezővonalához balra húzódott a benzinkút felé, de jobbra irányjelzőt nem használt. Ekkor a mögötte haladó autós megkezdte a jobbról előzését. Közben a dalmandi férfi a felezővonal mellől jobbra fordult, így összeütköztek.

Dombóváron és Tamásiban történt még egy-egy parkolói koccanás.

Fotó: police.hu