2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Autó és kamion is szalagkorlátnak ütközött

frisshirek.hu, 2023. június 07. - 15:15
Autó és kamion is szalagkorlátnak ütközött

A rendőrség előző napra vonatkozó baleseti összefoglalója alapján több anyagi káros baleset történt Tolna vármegyében. Az egyik legkevésbé szokványos eset éjjel történt az M6-os autópályán, amikor a sötétben egy borz szaladt egy sofőr elé. A 65-ös főúton őzbak ugrott egy gépkocsi elé.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

2023. június 6-án hét anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások megyénkben – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Éjjel negyed kettő körül az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán a 158-as kilométerszelvényben az útra féktávolságon belül befutó borzot ütött el egy autó.

Délelőtt negyed tíz körül a 65-ös számú főúton közlekedett egy férfi járműszerelvénnyel Hőgyész irányából Szakály irányába. Haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességet, ezért a 28-as kilométerszelvénybe érve egy jobbra ívelő kanyarban balra letért az útról és szalagkorlátnak ütközött.

Dél után röviddel Szekszárdon és Dombóváron is egy-egy parkolói koccanás történt.

Háromnegyed öt körül Szakály és Tamási között a 65-ös főúton vaddal ütközött egy autó, miután egy őzbak futott elé, féktávolságon belül.

Pár perccel később az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, a 120-as kilométerszelvényben szalagkorlátnak ütközött egy kocsi.

18 óra körül Szekszárdon történt egy körforgalomba szabálytalan behajtás. Az okozó az általa vezetett kocsi bal elejével a vétlen által vezetett autó jobb oldalának ütközött.

Kedden több igazoltatott sofőr esetében is pozitív értéket mutatott a szonda. Egy 31 éves simontornyai férfit éjjel fél kettőkor, míg egy külföldön élő 49 éves férfit hajnali háromnegyed háromkor ellenőriztek a paksi illetve a tamási rendőrök. Mindkét esetben büntető feljelentést tettek a mért értékek alapján. Az ittas járművezetőket előállították, vezetési jogosultságukat felfüggesztették. A fiatalabb férfi érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Fotók: police.hu