2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Eltűnt fiatalt keres a Tolna vármegyei rendőrség

frisshirek.hu, 2023. június 05. - 16:15
Eltűnt fiatalt keres a Tolna vármegyei rendőrség

A fiú április 29-én távozott engedély nélkül a szedresi gyermekotthonból. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. Megjelenését tekintve 165 cm magas, átlagos testalkatú, sötétszőke haját féloldalra fésülve viseli, szeme színe barna. Az eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Nikolics Jusztin eltűnése kapcsán – tett közzé felhívást a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A 15 éves fiú, a szedresi gyermekotthon lakója 2023. április 29-én távozott engedély nélkül lakóhelyéről. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. A fiú 165 cm magas, átlagos testalkatú, sötétszőke féloldalra fésült hajú, barna szemű. Eltűnéskori ruházata nem ismert.

A szekszárdi rendőrök kérik, hogy aki a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-74-501-106-os telefonszámon. Bejelentést tehetnek a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelenségük megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Fotó: police.hu