2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Súlyos mentális betegségben szenved a tengelici nő gyilkosa

frisshirek.hu, 2023. június 02. - 15:15
Súlyos mentális betegségben szenved a tengelici nő gyilkosa

A férfi és a nő a nagyanyjuk háztartásában élt. A gyanúsított csütörtök hajnali két óra körül eddig tisztázatlak okból egy körülbelül 21 centiméteres pengéjű késsel többször megszúrta és megvágta a sértettet a nyakán, hastájékon és a mellkasán. A nő a vérveszteség miatt a helyszínen meghalt.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu is beszámolt, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába csütörtökön, a hajnali órákban érkezett bejelentés, miszerint egy tengelici házban egy fiatal nő szúrt sérüléseket szenvedett és meghalt. 

A nyomozók a szemle során idegenkezűséget állapítottak meg és emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást. A feltételezett elkövetőt a TEK bevonásával keresték és rövid időn belül sikerült elfogniuk.

A Tolna Vármegyei Főügyészség pénteken az MTI-vel közölte, a Szekszárdi Járásbíróság egy hónapra elrendelte a 29 éves férfi letartóztatását, aki a gyanú szerint megölte 24 éves unokahúgát.

Azt írták, hogy a férfi és a nő a nagyanyjuk háztartásában élt. A gyanúsított csütörtök hajnali két óra körül eddig tisztázatlan okból egy körülbelül 20 centiméteres pengéjű késsel többször megszúrta, illetve megvágta a sértettet a nyakán, hastájékán és mellkasán. A nő a vérveszteség miatt a helyszínen meghalt.

A nagymama az unokahúg segélykiáltásait hallva próbált a védelmére kelni, addigra azonban a férfi elmenekült a házból. A gyanúsított az eddigi adatok szerint súlyos mentális betegségben szenved, így a főügyészség indítványozta, hogy a letartóztatást az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben hajtsák végre.

Fotó: police.hu