2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Eltűnt egy férfi a Duna paksi szakaszán

Tóth Rózsa, 2023. június 02. - 14:45
Eltűnt egy férfi a Duna paksi szakaszán

A Dunában keres a Paks Vízirendészeti Rendőrőrs a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület bevonásával tegnap óta egy eltűnt férfit. A Kutató-Mentő Egyesület tájékoztatása szerint a keresés részben eredményes volt, viszont a sötétedés beálltával a munkavégzést be kellett fejezniük.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

2023.06.01-én csütörtökön érkezett a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület részére a felkérés a Paks Vízirendészeti Rendőrőrsről, melyben a Duna folyóra kérték segítségüket egy eltűnt férfi keresésében.

A kutatócsapat a felkérést követően 4 fővel és technikai eszközökkel indult a megadott helyszínre. A kijelölt terület átvizsgálását 18 órakor kezdték meg szonár segítségével. A keresés részben eredményes volt, viszont a sötétedés beálltával a munkavégzést be kellett fejezniük.

Az esettel kapcsolatban nem áll módjukban részleteket elárulni, viszont a keresés, munkavégzés tovább folytatódik - tájékoztatott a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület.

Fotó: Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület Facebook oldala