2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Elfogták az emberöléssel gyanúsítható 29 éves férfit

frisshirek.hu, 2023. június 01. - 10:54
Elfogták az emberöléssel gyanúsítható 29 éves férfit

A nyomozók a szemle során idegenkezűséget állapítottak meg és emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást. A feltételezett elkövetőt a TEK bevonásával keresték és rövid időn belül sikerült elfogniuk.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu is beszámolt ma reggel, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába csütörtökön, a hajnali órákban érkezett bejelentés, miszerint egy tengelici házban egy fiatal nő szúrt sérüléseket szenvedett és meghalt. 

A nyomozók a szemle során idegenkezűségre utaló körülményeket tártak fel. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés​ bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást. A feltételezett elkövetőt a TEK bevonásával keresték, majd a Tolna vármegyei rendőrök rövid időn belül elfogták. A 29 éves tengelici férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van – közölte a rendőrség.

Fotó: police.hu