2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Nem sok maradt az autókból a 65-ösön történt balesetben

frisshirek.hu, 2023. május 31. - 12:22
Nem sok maradt az autókból a 65-ösön történt balesetben

A rendőrség előző napra vonatkozó baleseti összefoglalója alapján a 65-ös számú főúton két közúti baleset is történt. Nem sokkal éjfél után Tamási térségében csúszott meg egy kocsi sofőrje egy jobbra ívelő kanyarban, mert nem megfelelően választotta meg a sebességét. Ebben a balesetben a 27 éves sofőr szintén megsérült, igaz könnyebben.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Május 30-án két sérüléssel járó és egy anyagi káros baleset történt a megye közútjain - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu is beszámolt, szerdán délután, nem sokkal délután kettő óra előtt a 65-ös főút 21-es kilométerszelvénye közelében, a murgai elágazótól nem messze sérüléses baleset történt. Egy 23 éves tamási férfi közlekedett a főúton Hőgyész irányából Kéty irányába, amikor egy jobbra ívelő kanyarban nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét.

Az autó vezetője elveszítette uralmát a járműve felett, átsodródott a szemközti forgalmi sávba, és frontálisan nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő 55 éves nő által vezetett kocsinak, akiről kiderült, hogy ő Farkas Edit, Döbrököz polgármestere. A vétlen gépkocsi mögött egy másik autó is haladt, melynek sofőrje észlelte a veszélyhelyzetet, és azért, hogy ütközést elkerülje járművét jobbra kormányozta, és az úttest melletti füves árokba hajtott.

A balesetben a 23 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba, míg Döbrököz polgármesterét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Egy másik balesetben egy autós közlekedett május 30-án nem sokkal éjfél után szintén a 65-ös főúton a 49-es kilométerszelvénye közelében, Tamási térségében. A kocsi sofőrje egy jobbra ívelődő útkanyarulatban nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, megcsúszott, majd a jobb oldalon letért az úttestről és az árokba csapódott. A balesetben a 27 éves sofőr könnyebben megsérült.

Szekszárdon a Béri Balogh Ádám utcában történt anyagi káros baleset szerda délután. Egy autós nem tartott megfelelő követési távolságot, és nekiütközött az előtt forgalmi okból álló kocsinak.

Fotó: police.hu