2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Döbrököz polgármestere volt az egyik sérült a hármas balesetben

frisshirek.hu, 2023. május 31. - 10:15
Döbrököz polgármestere volt az egyik sérült a hármas balesetben

Amint arról lapunk is beszámolt, május 30-án kora délután Tevel térségében, a murgai elágazónál három személygépkocsi ütközött össze. A helyszínre mentőhelikopter és a tűzoltóság emberei érkeztek. Az egyik sérültet feszítővágóval kellett kiszabadítani az autóból. A sérültek között volt Döbrököz polgármestere, Farkas Edit, aki a kórházból üzent.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu is beszámolt, május 30-án nem sokkal 14 óra előtt három gépkocsi ütközött össze a 65-ös főút 21-es kilométerszelvényénél, Tevel térségében. A baleset következtében az egyik jármű vezetője beszorult, akit a szekszárdi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki feszítővágóval.

Az MTI tájékoztatása szerint a Tolna vármegyei Döbrököz polgármestere is megsérült a 65-ös úton, a murgai elágazásnál kedd délután történt balesetben.

A rendőrség a honlapján azt írta, az egyik gépkocsi Hőgyész és Kéty között egy kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből szabályosan érkező autóval. Az átsodródott gépkocsit vezető 23 éves férfi beszorult a járműbe, amely kigyulladt. A sofőrt életveszélyes sérüléssel szállították kórházba. Közölték, a szemből érkező autó vezetője, egy 55 éves nő feltehetően súlyos sérülést szenvedett.

A döbröközi polgármesteri hivatalban az MTI érdeklődésére megerősítették: a sérült a település független polgármestere, Farkas Edit. A harmadik gépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében járművével árokba hajtott.

Farkas Edit, Döbrököz polgármestere Facebook-oldalán azt írta, hogy újjászületett és mindenkinek köszöni, aki aggódott, aggódik érte. Kitér rá, hogy a saját sávjában közlekedett, amikor frontálisan belé ütközött egy autó. A kinyilt légzsák és a bekapcsolt biztonsági öv mentette meg az életét.

Fotó: Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság/Szekszárdi HTP