2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Három személygépkocsi ütközött össze Murgánál, egy ember a roncsok közé szorult

frisshirek.hu, 2023. május 30. - 16:25
Három személygépkocsi ütközött össze Murgánál, egy ember a roncsok közé szorult

Három gépkocsi ütközött össze a 65-ös főút 21-es kilométerszelvényénél, Tevel térségében. A baleset következtében az egyik jármű vezetője beszorult, akit a szekszárdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítanak ki.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Balesetről érkezett bejelentés 2023. május 30-án nem sokkal 14 óra előtt - közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint három gépkocsi ütközött össze ismeretlen körülmények között a 65-ös főút 21-es kilométerszelvénye közelében, a murgai elágazóban, Tevel térségében.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A baleset következtében az egyik jármű vezetője beszorult, akit a szekszárdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítanak ki. A helyszínen jelenleg teljes útlezárás van érvényben, terelésre nincs lehetőség. A rendőrség kéri a közlekedők türelmét.

Fotó: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldala