2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Megöltek egy terhes nőt Nyírkátán, a baba sem élte túl a támadást

frisshirek.hu, 2023. május 27. - 17:45
Megöltek egy terhes nőt Nyírkátán, a baba sem élte túl a támadást

A rendőrség egy 31 éves férfit vett őrizetbe a gyilkosság miatt. A helyiek szerint a férfi a hajánál fogva rángatta végig az utcán a nőt, mielőtt a falu határában végzett vele.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Megölte 6 hónapos terhes barátnőjét egy férfi Nyírkátán, a támadást a baba sem élte túl - tudta meg az RTL Híradó. A rendőrség azt írta, hogy elfogtak egy 31 éves férfit, akit a gyilkossággal gyanúsítanak.

A helyiek elmondása alapján volt párját a hajánál fogva kiráncigálta a házból, végig az utcán, majd a település határában egy erdős részen megölte.

A brutális támadást 6 hónapos terhes nő kisbabája sem élte túl, írja az rtl.hu, akik további részleteket ígértek híradásukban.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanújával folytat nyomozást egy 34 éves nyírkátai nő halálával kapcsolatban. A szabolcsi rendőrök 2023. május 27-én a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves nyírkátai férfit elfogták, és őrizetbe vették, írja a police.hu.

Fotó: police.hu