2023.05.28., vasárnap - Csanád, Emil
Szekszárd: 21o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Megölte súlyosan beteg feleségét, majd magával is végzett egy férfi Mohácson - videóval!

Sztipán Orsolya, 2023. március 24. - 11:36
Megölte súlyosan beteg feleségét, majd magával is végzett egy férfi Mohácson - videóval!

Nem bírta tovább nézni felesége súyos betegségét egy férfi Mohácson. Miután lelőtte a nőt, bejelentette tettét a rendőrségen. A rendőrök kiérkezésükkor mindkettőjüket holtan találták.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Magával is végzett Mohácson egy férfi, miután lelőtte a feleségét

- tudta meg az MTI a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából. A férfi saját maga értesítette csütörtökön éjfél előtt a rendőrséget, hogy lelőtte a feleségét, és azt is hozzátette, hogy saját magával is végezni fog. Azonnal a helyszínre indultak a rendőrök, de a férfivel nem tudták felvenni a kapcsolatot.

A Terrorelhárítási Központ bevetette műveleti egységét,

akik a házba bejutáskor holtan találták a férfit és feleségét is.

A 74 éves férfi hagyott egy búcsúlevelet, amelyben leírta, hogy 66 éves felesége súlyos beteg volt, ezzel indokolta a tettét.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy összesen két lövést adott le: egyet a feleségére, egyet pedig saját magára. Emberölés bűntette miatt eljárást indított a  Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság, jelenleg is folyamatban van a bűncselekmény körülményeinek tisztázása.

A kiemelt kép forrása: a police.hu videójának vágóképe