2023.05.28., vasárnap - Csanád, Emil
Szekszárd: 22o - 22o
Az ország 19 megyéjében

Le a kabátokkal! 20 fok feletti hőmérséklet várható ma

frisshirek.hu, 2023. március 24. - 06:50
Le a kabátokkal! 20 fok feletti hőmérséklet várható ma

Bár a mai nap szinte megtoppan a Kárpát-medencébe a nyár, a meteorológusok figyelmeztetnek, hogy jövő héten visszakúszik még kissé a tél.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Délutánig döntően fátyolfelhős idő lesz, olykor szűrt napsütéssel.

Az északi, északkeleti megyékben éjszaka középszintű felhőzet is kialakulhatott. Délután főként az ország északi felében megvastagszik a felhőtakaró, másutt fátyolfelhős, napos idő lesz.

Kisebb csapadék csak estefelé fordulhat elő az Észak-Dunántúlon és az északi határ mentén.

A déli, délnyugati szél csütörtökön többfelé, pénteken szinte mindenütt megélénkül, illetve nyugaton sokfelé meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 10 fok között várható. Pénteken a legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 21 és 25 fok között alakul - zárta előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI beszámolója szerint.