2023.05.28., vasárnap - Csanád, Emil
Szekszárd: 21o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Infláció feletti béremelést hajtott végre a magyar tulajdonú EcoFamily kiskereskedelmi lánc

frisshirek.hu, 2023. március 24. - 07:50
Infláció feletti béremelést hajtott végre a magyar tulajdonú EcoFamily kiskereskedelmi lánc

A 100%-ban magyar tulajdonú, jövőre 20 éves EcoFamily kiskereskedelmi bolthálózat immár közel 1300 főnek biztosít munkát - írta közleményében a vállalat. Hozzátették, hogy folyamatosan terjeszkednek, idén további 5 üzlettel bővíti kereskedelmi egységeit és a meglévő boltjait is fejleszti, így folyamatosan aktív a toborzási piacon is. Az EcoFamily új és leendő munkavállalóit a szektor egyik legversenyképesebb fizetési csomagjával igyekszik megnyerni - állítják magukról. Eladó-pénztárosként például a minimálbér közel kétszeresével számolhatnak az új jelentkezők - hívták fel a figyelmet.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A jelenlegi inflációs és gazdasági helyzetben a társaság mindent megtesz azért, hogy munkavállalói megőrizzék fizetésük reálértékét, ezért 2023 januárjában a teljes hálózatára vonatkozóan,

pozíciótól függetlenül átlagosan 20 %-os bérfejlesztést valósított meg,

ami a hivatalos inflációs értéket és a piaci társak által eddig bejelentett emeléseket is jelentősen meghaladja.

Ez azt jelenti, hogy minden juttatást összegezve egy eladó-pénztáros akár bruttó 495 ezer forintos havi jövedelemmel is számolhat az EcoFamily-nél. Raktárosként bruttó 490, biztonsági őrként bruttó 527, míg műszakvezetőként akár bruttó 587 ezer forintos fizetési csomagot is elérhetnek a munkavállalók az ország egyik legnagyobb magyar tulajdonú kiskereskedelmi láncánál - részletezték a változásokat.

A 2023-as minimálbér legalább kétszeresével számolhat az, aki az EcoFamily csapatához csatlakozik

- büszkélkedett közleményében a hazai tulajdonú vállalat. A havi bér és béren kívüli juttatásokon kívül olyan vonzó feltételeket is biztosít munkavállalói számára az EcoFamily, mint például a 13. havi fizetés, ezen kívül a munkába járáshoz a törvény szerinti maximális díjazással térítik meg a távolsági bérletet, valamint az autóval történő bejárást 30 forint/km összeggel támogatják. Továbbá kedvezményes bankszámla és mobiltelefon csomagot is választhatnak a munkavállalóik.

A cég nemcsak a béremelésre és egyéb anyagi juttatásaira büszke, de azt is kiemelték, hogy az egészséges életmódot és a sport is ösztönzik. Az a munkavállalójuk, aki sportversenyeken indul, havi jutalmat is kaphat szabadidős aktivitásáért. Az egészséges életmód támogatása is kiemelt az EcoFamily életében, ezért például zöldség, gyümölcs és vitamin juttatás is van a cégnél. Ha pedig sportversenyeken vesz részt egy munkavállaló, akkor havi két alkalommal, összesen bruttó 20 ezer forint sportjutalmat is fizetnek számára.

A kiemelt kép illusztráció, forrás: unsplash.com