2023.05.28., vasárnap - Csanád, Emil
Szekszárd: 21o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Benedek meghozza ma a meleget - itt a tavasz

frisshirek.hu, 2023. március 21. - 07:00
Benedek meghozza ma a meleget - itt a tavasz

Hétfőn, március 20-án 22 óra 24 perckor kezdődött a csillagászati tavasz, ekkor következik be ugyanis a tavaszi nap-éj egyenlőség - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján, de ezt majdnem nem is vettük észre, hiszen tegnap is gyönyörű idő volt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kedd hajnalban csípősebb volt az idő, az északi völgyekben foltokban pára, köd képződött. Csapadék nem volt, a légmozgás többnyire mérsékelt maradt. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között alakult, de az Észak-Dunántúlon ennél enyhébb idő is lehetett. Az északi fagyzugos helyeken 0 fok köré is lehűlt a levegő.

Kedden délelőtt pedig erős felhőátvonulások várhatóak.

Emellett sok napsütés várható. Helyenként - nagyobb eséllyel az Északi-középhegység és az Alföld területén - várható zápor, egy-egy zivatar. Az északnyugati szelet több helyen kísérhetik élénk lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között valószínű, a hét többi részére pedig el is tehetjük a meleg kabátokat.

Fotó: pixabay.com