2024.04.16., kedd - Csongor
Szekszárd: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Bezárt garázsból loptak el fiatalok egy autót Nagymányokon

frisshirek.hu | 2023. március 08. - 17:46
Bezárt garázsból loptak el fiatalok egy autót Nagymányokon

Egy nagymányoki férfi tett feljelentést, ugyanis a bezárt garázsából a munkáltatója kocsiját lopták el ismeretlenek. Mint később kiderült két 17 éves fiatalember volt az elkövető. A közelmúltban Dombóváron is hasonló bűncselekményt követtek el a fiatalok. A nyomozás eddigi adatai szerint a fiúk közösen kifeszítették a garázsajtót, egyikük bebújt, majd az ajtót kinyitva tudtak kiállni az autóval.

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki azt a fiatalkorú szekszárdi fiút, aki februárban Dombóvárról, március elején Nagymányokról kötött el egy autót - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy nagymányoki férfi tett feljelentést 2023. március 5-én ismeretlen tettes ellen, aki a bezárt garázsukból ellopta a munkáltatója tulajdonát képező Opel Astra G-Van típusú teherautót. A lopási kár 1.000.000 forint.

A rendőrök szemlét tartottak, majd széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, és az ellopott kocsit hamarosan megtalálták Bonyhád-Óhegyen. A beszerzett bizonyítékok alapján, rövid időn belül két 17 éves fiúra terelődött a gyanú, akik a közelmúltban hasonló bűncselekményt követtek el Dombóváron.

A fiatalokat gyanúsítottként hallgatták ki a bonyhádi nyomozók, amely során egyikük részletes beismerő vallomást tett. A másik fiú elismerte ugyan a bűncselekmény elkövetését, de részleteket nem árult el. A nyomozás eddigi adatai szerint a fiúk közösen kifeszítették a garázsajtót, egyikük bebújt, majd az ajtót kinyitva tudott az autóval kiállni.

Fotó: police.hu