2023.03.24., péntek - Emőke
Szekszárd: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Deutsch Tamás visszavág: szerinte nem Magyarország a legkorruptabb, hanem a Transparency International

frisshirek.hu, 2023. február 05. - 16:00
Deutsch Tamás visszavág: szerinte nem Magyarország a legkorruptabb, hanem a Transparency International

Az Európai Parlament fideszes képviselője szerint a szervezet teljesen nyílt politikai korrupcióban, korrupt módon működik.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Deutsch Tamás szerint a Transparency International „a világ egyik legkorruptabb szervezete”, írja a telex.hu a Hír TV műsora alapján, ahol 5 perc után visszanézhető a válasz. A kormánypárti televízió véleményének megfogalmazására Deutsch volt, aki így válaszolt a műsorvezető kérdésére, miszerint a TI szerint Magyarország az EU legkorruptabb országa.

Szerinte viszont jelenleg „a rabló az, aki pandúr után kiált”, mivel

„a Transparencyt tokkal-vonóval a Soros György által alapított, Soros György által finanszírozott Nyílt Társadalom Alapítvány finanszírozza, és mindenben a Transparency International az őt finanszírozó Nyílt Társadalom Alapítvány politikai megrendeléseit teljesíti”.

Elmondása szerint mindezt alátámasztja, hogy bezzeg az EP korrupciós botrányáról „nem szólnak egy szót sem”, közben viszont

„a Soros-hálózat ismert magyargyűlölete és magyarellenessége okán, a megrendelőjük magyarellenes politikai kéréseit teljesítve azt hazudják, hogy az Európai Unió korrupció szempontjából legkomolyabb problémákat mutató országa Magyarország”.

Ezután nem is hazánk, hanem a VILÁG legkorruptabb civil szervezetének nevezte a TI-t, amely szervezet jogi igazgatója pedig a kormány javaslatára került be az Integritás Hatóság Korrupcióellenes Munkacsoportjába.

Fotó: Deutsch Tamás facebook-oldala