2023.03.24., péntek - Emőke
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Atomerőműben járt az MVM Zrt. új vezérigazgatója

frisshirek.hu, 2023. február 03. - 15:35
Atomerőműben járt az MVM Zrt. új vezérigazgatója

Üzembejáráson vett részt az MVM Zrt. nemrég kinevezett vezérigazgatója Mátrai Károly. Kísérője a szintén nemrég kinevezett Horváth Péter János és dr. Kovács Antal kommunikációs igazgató volt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Üzemlátogatáson járt a Paksi Atomerőműben Mátrai Károly, az MVM Zrt. vezérigazgatója. Vendégüket a vállalat  vezérigazgatója, Horváth Péter János és dr. Kovács Antal kommunikációs igazgató kísérte - tájékoztatott az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu is beszámolt, Mátrai Károly az MVM Csoport vezérigazgatója 2023. január 23-ától, ezzel a nemzeti vállalatcsoport igazgatósága is megújult.

Pekárik Gézát, az atomerőmű korábbi vezetőjét 2023. január 13-án menesztették azonnali hatállyal, a helyét Horváth Péter János, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal korábbi elnöke vette át az MVM Paksi Atomerőmű élén.

Horváth Péter János első munkanapján munkavállalói fórumon mutatkozott be, ahol felvezette az energiaipar, és azon belül Magyarország helyzetét, az erőmű működésével kapcsolatos elképzeléseit.

Fotó: MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Facebook oldala