2023.03.24., péntek - Emőke
Szekszárd: 21o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Kiderült, elaludt a hármas balesetet okozó sofőr

Tóth Rózsa, 2023. január 27. - 17:01
Kiderült, elaludt a hármas balesetet okozó sofőr

Több olyan baleset is történt a nap folyamán, mely figyelmetlenségből adódott és abból, hogy nem adták meg a közlekedők az elsőbbséget.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Tolna útjain 2023. január 26-án egy könnyű sérüléssel járó és öt anyagi káros baleset történt - adott összefoglaló tájékoztatót a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Amint arról korábban a frisshirek.hu is beszámolt, személyi sérüléses baleset történt csütörtökön nem sokkal este negyed hat előtt. A balesetet megelőzően egy autó vezetője közlekedett az 56-os főúton a 2-es kilométerszelvény közelében, a Szekszárdot elkerülő úton. A sofőr elmondása szerint elaludt, áttért a szemben levő forgalmi sávba, ahol előbb egy másik kocsinak, majd egy furgonnak ütközött. A balesetben az elsődleges adatok szerint ketten könnyebben megsérültek.

Anyagi káros baleset történt Szekszárdon csütörtökön a délutáni órákban. Egy autós a Csokonai és a Mikes utca kereszteződésében az Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla jelzése ellenére kihajtott a Mikes utcában, a védett úton közlekedő kocsi elé és összeütköztek.

Egy autó sofőrje Iregszemcsén csütörtökön a kora délutáni órákban a Kossuth téren későn észlelt egy forgalmi szituációt, és az előtte lassító, majd megálló kocsiknak ütközött.

Tamásiban szintén az elsőbbség meg nem adása miatt történt baleset az esti órákban. Egy autós a kereszteződésben figyelmen kívül hagyta az Elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát és nekihajtott a védett úton közlekedő kisteherautó oldalának. Az ütközés erejétől a tehergépkocsi egy villanyoszlopnak is nekicsapódott.

A nap folyamán egy parkoló autónak ment neki egy ismeretlen jármű sofőrje, továbbá egy vadelütés is történt a 61-es főúton Nagykónyi térségében.

Fotó: police.hu