2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Új divatáruházlánc érkezik hazánkba

frisshirek.hu, 2023. január 24. - 15:46
Új divatáruházlánc érkezik hazánkba

Az alacsony árairól híres divatáruházlánc első magyarországi boltja az Arenában nyílik majd meg - írta meg a Menedzsment Fórum.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
A Primark nemzetközi divatáruházlánc bejelentette, hogy Magyarországra érkezik.

Első hazai üzletét a fővárosban, a Keleti Pályaudvar melletti Aréna Mallban nyitja majd meg várhatóan idén szeptemberben.

A sajtóközlemény szerint a magyarországi terjeszkedés a vállalat elkötelezettségét tanúsítja a közép-kelet-európai régió iránt. A szlovén, a lengyel, a cseh és román piacot követően a Magyarországon elérhető divatáruházak palettáját is színesíteni kívánja. Ezzel a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz hazánk, ahol elérhető a Primark.

Jelenleg 416 boltot működtet 14 európai országban és az Amerikai Egyesült Államokban.

A legújabb divattrendek és a mindennapok során használt alapvető cikkek Primarktól megszokott egyedi, kedvező árú választékával várja majd vásárlóit

- jellemezte portékáját az új budapesti üzlet a sajtóközleményében. Az áruház kínálatában elérhető lesz számos licenctermék, így az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk, valamint a Primark folyamatosan növekvő Primark Cares almárkája, amely az áruházlánc törekvésének megfelelően megfizethetőbbé teszi mindenki számára a fenntarthatóbb divatot. Maciej Podwojski, a Primark közép-kelet európai értékesítési vezetője azt nyilatkozta, hogy

nagy örömmel jelentjük be, hogy ambiciózus terjeszkedési terveinknek megfelelőn belépünk a 17. piacunkra. Az Arena Mall tökéletes helyszínt kínál, hogy a magyarországi vásárlók megismerjék a Primark egyedi üzletkoncepcióját, kedvező árú, lenyűgöző divatcikkeit és alapvető használati tárgyait. A közép-kelet-európai régióban nyitott üzleteink fogadtatása kitűnő volt, és meggyőződésünk, hogy magyarországi vásárlóink is szeretni fogják a kínálatunkat.

Balla Erna, NEPI Rockcastle (az Arena Mall tulajdonosa) magyarországi üzemeltetési vezetője pedig kiemelte, hogy

nagyon várjuk, hogy a Primarkot az Arena Mallban üdvözölhessük, és örülünk, hogy minket választottak a piacra lépésükhöz. A Primark vonzó része lesz az Arena divatkínálatának.

A Primark, a 2019-ben megkezdett közép- és kelet-európai régiós terjeszkedésére alapozva még ebben az évben tervezi első üzletének megnyitását Szlovákiában, valamint hálózatának bővítését új helyszínekkel a romániai Bukarestben, valamint a lengyelországi Lodzban és Wroclawban. A vállalat várakozásai szerint 2026-ra globális üzletportfóliója 530 boltból áll majd.

A kiemelt kép forrása: unsplash.com