2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Elfogtak egy tolnai a férfit, már vitték is a börtönbe

Tóth Rózsa, 2023. január 24. - 10:00
Elfogtak egy tolnai a férfit, már vitték is a börtönbe

Viszonylag eseménytelen volt a hétfő, de azért izgalmak adódtak a rendőrség munkatársainak. Ittas sofőr, körözött egyén és figyelmetlenség okozta baleset került a kosarukba.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

2023. január 23-án egy könnyű sérüléses és egy anyagi káros baleset történt - tette közzé baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy 58 éves helyi férfi közlekedett hétfőn este fél hat körül Őcsényben. A sofőr az egyenes útszakaszon - feltehetően ittassága miatt - elveszítette uralmát a járműve felett. Áttért a szemközti forgalmi sávba, majd belehajtott az út melletti vízelvezető árokba. A balesetben a jármű vezetője könnyebben sérült meg. A férfit megszondáztatták, amely igen magas értéket mutatott. A sofőrrel szemben ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítanak szekszárdi rendőrök.

Egy autó vezetője hétfő délelőtt Simontornyán egy benzinkútról akart a 61-es főútra hajtani, de nem adott elsőbbséget a védett úton haladó másik autónak, és elé kanyarodott. A balesetben senki nem sérült meg.

A nap folyamán Tolnán elfogtak egy 29 éves férfit, akit a bíróság körözött. Őt börtönbe szállították büntetése letöltése céljából.

Fotó: police.hu