2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Szikkasztó árokba csúszott az Eötvös utcában az autós Tolnán

Tóth Rózsa, 2023. január 23. - 19:47
Szikkasztó árokba csúszott az Eötvös utcában az autós Tolnán

A Thelena Kft. tájékoztatása szerint a padkarendezést elvégezték és egy szikkasztó árkot nyitottak a csurgó víz elvezetésére. Ebbe hajtott bele sajnálatosan a gépkocsi.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu korábban beszámolt, egy tolnai lakos adott hangot felháborodásának, és tájékoztatta munkatársunkat, mely szerint Tolna városában az Eötvös utca környékén szembe jött vele egy autó, ő lehúzódott és egy kb. 70 cm mély árokba csúszott az autója.

A szóban forgó útszakaszt 2022-ben újították fel, az útsüllyedést a kivitelező kijavította az aszfaltozást megelőzően - tájékoztatta lapunkat Bauer József, a Thelena Városi Szolgáltató Kft. ügyvezetője.

Ismertette, hogy a padkarendezést elvégezték, és egy szikkasztó árkot nyitottak a csurgó víz elvezetésére az úttest és a járda közé.

Bauer József kitért arra, hogy az általunk közölt fotó a sajnálatosan árokba hajtott gépkocsit ábrázolja.

A Thelena Kft. ügyvezetője fényképeket is küldött lapunknak a megelőző és a kivitelezést követő állapotról.

Az aszfaltozást megelőző állapot:

Aszfaltozást és padkarendezést követő állapot:

Fotók: Thelena Kft./a kiemelt képen megjelölve az árokba hajtott autós helyzetét