2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Ittasan bemászott a telephelyre, leflexelte a lakatot majd elhajtott egy kisteherautóval

Tóth Rózsa, 2023. január 23. - 13:07
Ittasan bemászott a telephelyre, leflexelte a lakatot majd elhajtott egy kisteherautóval

Az illető a lopott autóval árokba hajtott, majd visszavitte eredeti helyére, a nagykaput is visszacsukta. Nem lett szerencséje, elkapták a rendőrök.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A dombóvári rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a kaposszekcsői férfit, aki munkáltatója engedélye nélkül furikázott egy céges autóval az elmúlt hétvégén, amellyel balesetet is szenvedett - tájékoztatott ma délelőtt a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy dombóvári férfi tett feljelentést 2022. január 22-én délután ismeretlen tettes ellen, aki a hétvége folyamán bement a telephelyre, onnan elvitt egy autót, amivel balesetezett is, majd visszaparkolt a kocsival a helyére. Az ügyben szemlét tartottak a dombóvári rendőrök, majd széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek.

A gyanú hamarosan egy alkalmazottra terelődött. A 34 éves férfi elszámoltatása és gyanúsítotti kihallgatása során is elismerte, hogy pénteken este ő mászott be a telephelyre. A nagykapuról leflexelte a lakatot, majd egy platós teherautót elindított a benne hagyott slusszkulccsal és elindult céltalanul.

A házuk elé érve elaludt a fülkében, mivel erősen ittas volt. Amikor felébredt, vissza akarta vinni az autót a telephelyre, de elmondása szerint egy helyen árokba tolatott, így sérült meg a kocsi. Ezután a cégnél leparkolt, majd a nagykaput visszacsukta.

Mint kiderült, az alkalmi sofőrnek jogosítványa nincs, KRESZ vizsgát sohasem tett és jelenleg is vezetéstől eltiltás hatálya alatt áll.

A férfinak jármű önkényes elvétele vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt kell felelnie, továbbá anyagi káros baleset okozása miatt is indult ellene eljárás.

Fotó: police.hu