2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

3 méter mélyen az út mellett levő kanálisba csapódott a sofőr

Tóth Rózsa, 2023. január 23. - 10:25
3 méter mélyen az út mellett levő kanálisba csapódott a sofőr

 Az egyik sofőr elaludt a volán mögött, másikuk métereket zuhant, ittasan is vezettek többen, mégsem történt súlyos sérülés a hétvégén a közútakon Tolna vármegyében.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az elmúlt 72 órában egy könnyű sérüléssel járó és öt anyagi káros baleset történt - adott tájékoztatást a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy gyönki férfi közlekedett az általa vezetett kocsival pénteken az éjszakai órákban a 63-as főúton Nagydorog térségében. A sofőr elmondása szerint elaludt, letért az útról a meredek partoldalon, egy betongyámnak ütközött, és az autó felborult. A balesetben a kocsi vezetője és utasa is könnyebben sérült meg.

Pénteken a késő esti órákban történt egy anyagi káros baleset a Faddot Dunaszentgyörggyel összekötő úton. Egy autós a Gerjeni elágazó utáni kanyarban nem megfelelően választotta meg a sebességét, lesodródott az útról, és a 3 méter mélyen az út mellett levő kanálisba csapódott. Csak a szerencsének köszönhető, hogy a balesetben nem sérült meg senki.

Bonyhádon közlekedett két autós a Kossuth utcában pénteken. Az elöl haladó jármű vezetője a Stop táblánál megállt, így a mögötte haladó autós is megállt. Ezt követően a hátul levő kocsi sofőrje úgy észlelte, hogy az előtte levő autós elindul, ezért ő is sebességbe kapcsolt, és elindult. Az elöl levő kocsi vezetője azonban nem indult el, így a két jármű összeütközött.

A hétvégén a 6-os főúton történt egy vadelütés Kakasd és Szekszárd között.

További két baleset parkolóból történő kiállás során történt.

A hétvége folyamán több ittas vezetővel szemben is intézkedtek, illetve akadt olyan sofőr is, aki engedély nélkül vezetett. Mindannyiuk ellen eljárás indult.

Fotók: police.hu