2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Lassítás nélkül hajtott tovább a sofőr, de elfogták

Tóth Rózsa, 2023. január 20. - 10:41
Lassítás nélkül hajtott tovább a sofőr, de elfogták

Az ütközést követően kitört a vétlen autós oldalablaka, az üvegszilánkok az ölébe hullottak. Az elkövető elhajtott, de a rendőrök előállították a sofőrt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A tamási rendőrök előállították azt a 25 éves értényi férfit, aki Fürged térségében előbb balesetet okozott, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről - adott ma reggel tájékoztatást a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A cserbenhagyót már ki is hallgatták gyanúsítottként.

Egy fürgedi férfi tett bejelentést 2023. január 19-én a délelőtti órákban, mert a Tamásit Fürgeddel összekötő úton a vele szemben közlekedő – ismeretlen forgalmi rendszámú – autóssal összeért a visszapillantótükrük. A sofőr elmondása szerint az ő kocsijának visszapillantó tükre becsapódott, mely kitörte az oldalablakot is, az üvegszilánkok pedig az ölébe hullottak. A bejelentő elmondta, hogy ő megállt, de a másik autós lassítás nélkül elhajtott a baleset helyszínéről. A helyszínelés közben sikerült azonosítani a cserbenhagyót, egy 25 éves értényi férfit, akinek a kocsijáról szintén letörött a visszapillantótükör.

A rendőrök a sofőrt elő is állították, és gyanúsítottként hallgatták ki cserbenhagyás vétség elkövetése miatt. A baleset körülményeit a Tamási Rendőrkapitányságon vizsgálják tovább.

Fotó: police.hu