2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Két 68 éves körözött férfit csípett fülön a Tolna vármegyei rendőrség

Tóth Rózsa, 2023. január 20. - 09:50
Két 68 éves körözött férfit csípett fülön a Tolna vármegyei rendőrség

Az elkapott körözött személyek kifizették a bírságot, ezért nem kellett börtönbe vonulniuk. A közutakon anyagi káros események történek az M9-esen, a 6-os számú főúton és Tamási térségében.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

2023. január 19-én négy anyagi káros baleset történt - adott tájékoztatást a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy autós közlekedett csütörtökön délelőtt az M9-es autóúton a Bogyiszlói lehajtó felől Kalocsa irányába. A sofőr a gyorsítósávból balra történő sávváltása során nem adott elsőbbséget a vele azonos irányban haladó jármű vezetőjének, kihajtott elé és összeütköztek.

Egy vadelütés miatt több autó is összetörött a 6-os főúton a 143-as kilométerszelvény közelében. Egy autós Szekszárd felé haladt, amikor a bokros részből egy szarvas ugrott kocsija elé. A jármű vezetője az ütközést nem tudta elkerülni, és elütötte az állatot, mely az ütközés erejétől átcsapódott a szemben levő sávba, ahol az ott közlekedő autó elejére zuhant. A vadon élő állat a balesetet követően elszaladt, mindkét kocsiban jelentős kár keletkezett.

Tamási térségében is történt két anyagi káros baleset. Mindkét esetben a kocsi tükre ért össze.

Csütörtökön két 68 éves férfit is elfogtak, akik a korábban a részükre kiszabott bírságot nem fizették meg. Emiatt egyiküket a Vecsési-, másikukat a Siófoki Rendőrkapitányság körözte. Mindkettőjüket előállították, végül a bírságot megfizették, így nem kellett börtönbe menniük.

Fotó: police.hu