2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Akkora kátyúk vannak Tolnán, hogy befolyik a víz a kocsiba

Tóth Rózsa, 2023. január 20. - 11:54
Akkora kátyúk vannak Tolnán, hogy befolyik a víz a kocsiba

70 centiméter mély árokba csúszott egy autós, ahol korábban kátyú volt, befolyt a víz az utastérbe.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy tolnai lakos adott hangot felháborodásának és tájékoztatta a frisshirek.hu munkatársát, mely szerint Tolna városában az Eötvös utca környékén szembe jött vele egy autó, ő lehúzódott és egy kb. 70 cm mély árokba csúszott az autója.

Mint kiderült korábban a helyszínen egy kátyú volt található, melyet az illetékesek nem javíttattak meg, a kátyú elmélyűlt, árokká alakult át, a sok esőzés pedig megtette a hatását és feltelt vízzel.

Annyi víz volt az árokban, hogy befolyt a gépjármű jobb oldalába.

A pórult járt helyi lakos elkeseredettségében a Facebookon osztotta meg az esetet, melyhez többen hozzászóltak. Volt, aki azt fűzte hozzá az esethet, hogy: 

A Napraforgó utcába se jöjjön senki, ha csak nem tud úszni a kocsija.

Sokan nehezményezték, hogy Tolnán több helyen árkot ástak a szakemberek az út szélén, melybe az autósok belecsúsznak. 

Fotó: frisshirek.hu