2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Eltűnt fiatalt keres a Szekszárdi Rendőrkapitányság

Tóth Rózsa, 2023. január 19. - 12:57
Eltűnt fiatalt keres a Szekszárdi Rendőrkapitányság

A 17 éves fiú barna hajú, körülbelül 175 centiméter magas, ruházata nem ismert. Decemberben tűnt el, azóta nem adott életjelet magáról.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon körözési eljárást folytatnak Tóth László Szabolcs eltűnése kapcsán - adott ki tájékoztatást nem sokkal ez előtt a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A 17 éves fiú, aki a szedresi speciális gyermekotthon lakója, 2022. december 5-én a dunavecsei gyermekotthonból engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem ad magáról.

Tóth László Szabolcs körülbelül 175 centiméter magas, barna hajú, normál testalkatú. Eltűnéskori ruházata nem ismert.  

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os telefonszámot, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Fotó: police.hu