2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Nagykorú lett, azt gondolta már bármit megtehet

Tóth Rózsa, 2023. január 18. - 11:20
Nagykorú lett, azt gondolta már bármit megtehet

A 18. születésnapját ünneplő dombóvári fiú azt gondolta, hogy felnőttként sokkal több mindent megtehet, mint korábban, ezért születésnapja éjszakáján Dombóváron több autó visszapillantó tükrét lerúgta, megrongált egy kaputelefont és pár száz forintért még egy kocsit is feltört.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Többen tettek feljelentést Dombóváron 2023. január 13-án, mert az előző éjszaka ismeretlen megrongálta az utcán parkoló autójukat és házuk kaputelefonját - adott tájékoztatást szerda délelőtt a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség munkatársai a bejelentéseket követően azonnal adatgyűjtésbe kezdtek. A beszerzett adatok alapján egy 18 éves helyi fiatalt hoztak összefüggésbe a rongálásokkal. A fiú elismerte a nyomozóknak, hogy ő rongálta meg csütörtök éjjel az utcán parkoló kocsikat és a kaputelefont is. Elmondta, hogy aznap töltötte be a 18. életévét, és azt gondolta, hogy most már bármit megtehet. A városban sétálgatott, közben sokat ivott, és még valamin fel is dühítette magát, ezért négy kocsi tükrét is lerúgta, emellett egy kaputelefonba is beleöklözött.

Hogy tetézze a bajokat hazafelé menet egy kocsi ablakát is betörte, mert látott benne pár száz forint apró pénzt, amelyet magával is vitt. Azt is elismerte, hogy korábban az egyik helyi üzletből is lopott.

A 18 éves fiút ötrendbeli rongálás, egy rendbeli garázdaság és kétrendbeli lopás vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként a dombóvári nyomozók.

Fotó: police.hu