2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Két körözött személyt is elfogtak tegnap Tolnában

Tóth Rózsa, 2023. január 18. - 11:12
Két körözött személyt is elfogtak tegnap Tolnában

Kiszabott bírság miatt köröztek egy szabadbattyáni nőt, a paksi rendőrök fogták el.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

2023. január 17-én egy anyagi káros baleset történt - közzétette szerda reggel baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Kedden nem sokkal dél után egy kamionos az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán haladt. Szedres térségében, a lehajtóban egy korábbi rendőri intézkedést követően akart elindulni, de túl közel állt a szalagkorláthoz, és a jármű hátuljával érintőlegesen nekiütközött a szalagkorlátnak.

A szekszárdi rendőrök ellenőriztek egy 24 éves cecei lakost a megyeszékhelyen kedden az esti órákban. A férfi adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy őt a Szekszárdi Törvényszék körözi. A férfit előállították, őrizetbe vették, és a további intézkedésig fogdába vitték.

Egy 29 éves szabadbattyányi nőt is elfogtak a paksi rendőrök kedden késő este. Őt a sárbogárdi rendőrök körözték, mert nem fizette meg a korábban kiszabott bírságot, ezért állították elő.

Fotó: police.hu