2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Kilenc közúti baleset jutott a hétvégére Tolnában

Tóth Rózsa, 2023. január 16. - 10:50
Kilenc közúti baleset jutott a hétvégére Tolnában

Ráfutásos baleset, figyelmetlenség, szemből közlekedőnek- és fának ütközés, vadelütés történt melyben rendőri intézkedés volt szükséges az elmúlt napokban.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Tolna vármegye útjain január második hétvégéjén kilenc anyagi káros baleset történt - közzétette ma reggel hétvégi baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Gyulajon történt anyagi káros baleset pénteken délelőtt, amikor egy megfordulni akaró autós egy másik kocsi sofőrje elé kanyarodott. A vétlen sofőr próbálta elkerülni az ütközést, ezért balra kormányozta járművét, lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak hajtott.

Egy autós közlekedett a szálkai úton pénteken kora délután. A sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét. Lesodródott az útról, és árokba csúszott. Szintén pénteken délután 6-os főúton Bonyhád térségében történt baleset, amikor egy figyelmetlen autós az előtte haladó, és forgalmi okból lassító kocsi hátuljának ütközött Pénteken késő este egy figyelmetlen autós tért át a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött a szemből közlekedő kocsinak.

A szombati napon két vadat és egy kutyát ütöttek el Tolna vármegye útjain.

Vasárnap a reggeli órákban Pincehely térségében, a 61-es főúton történt baleset, amelynek során egy autós nem az út- és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel haladt. A nedves, jeges felületű úton megcsúszott, átsodródott a szemközti forgalmi sávba, és egy fának ütközött, és felborult.

Vasárnap este a 6-os főúton Dunaföldvár térségében egy autós nem a megfelelő sebességgel haladt. A sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, lesodródott az útról, ahol egy beton villanyoszlopnak ütközött, mely kitört, és az autóra borult. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg senki.

A hétvégén két ittas sofőrrel és egy engedély nélkül vezető férfival szemben is intézkedtek.

Fotó: police.hu