2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Félpályás útlezárás a 65-ös főúton

Tóth Rózsa, 2023. január 16. - 11:10
Félpályás útlezárás a 65-ös főúton

Ismeretlen körülmények között történt a baleset az 50-es kilométerszelvény közelében.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Balesetről érkezett bejelentés 2023. január 16-án 9 óra 9 perc körüli időben - adott tájékoztatást a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy autó felborult, és a sofőrje megsérült eddig ismeretlen körülmények között a 65-ös főút, 50-es kilométerszelvénye közelében.

A Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint, letért az úttestről, és az árokban a tetejére borult a gépjármű Tamási közelében. A balesethez a tamási önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idején egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon.

Fotó: police.hu