2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Károkozás után elhajtottak a sofőrök Tolnában

Tóth Rózsa, 2023. január 13. - 10:50
Károkozás után elhajtottak a sofőrök Tolnában

Gyalogos gázolás és cserbenhagyásos koccanás jellemezte a tegnapot Tolna Vármegyei közútjain.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Tolna megye útjain 2023. január 12-én egy súlyos sérüléssel járó és három anyagi káros baleset történt - közzétette ma reggel baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint arról a frisshirek.hu beszámolt, személyi sérüléses baleset történt 2023. január 12-én nem sokkal reggel hét óra után. Egy 77 éves helyi lakos a 6-os főúton Kakasd belterületén a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen akart átkelni. A neki jobbról Szekszárd felől érkező kisteherautó vezetője megállt a zebra előtt, és átengedte a gyalogost. A Bonyhád felől érkező autós - feltehetően figyelmetlensége miatt - nem állt meg, és a gyalogos-átkelőhelyen fékezés nélkül elütötte az asszonyt. A  balesetben a 77 éves gyalogos az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

Az egyik anyagi káros balesetben egy kisteherautó vezetője nekiment egy tolató kamionnak. Egy másik alkalommal ismeretlen autós az egyik Tamásiban levő üzlet parkolójában nekiütközött egy másik kocsinak, majd ahelyett, hogy az ott álló másik jármű sofőrjével beszélt volna, hátramenetbe kapcsolt, és elhajtott.

Szintén ismeretlen autós okozott balesetet az 56-os főúton Szekszárd külterületén is.  A jármű vezetője nem tartott kellő oldaltávolságot, és nekiütközött az út szélén álló piros kisteherautó bal oldali visszapillantó tükrének, majd megállás nélkül elhajtott.

Fotó: police.hu