2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Azonnali hatállyal menesztették a Paksi Atomerőmű vezetőjét

frisshirek.hu, 2023. január 13. - 13:10
Azonnali hatállyal menesztették a Paksi Atomerőmű vezetőjét

Pekárik Gézát Horváth Péter János, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal eddigi elnöke követheti az MVM Paksi Atomerőmű élén, de hamarosan új vezetőt kap az MVM egésze is.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Azonnali hatállyal leváltották Pekárik Gézát, az MVM Paksi Atomerőmű vezérigazgatóját.

Az új vezérigazgató Horváth Péter János, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal eddigi elnöke lesz - értesült több egymástól független forrásból a TelexA lap megkereste a fejlemények miatt az atomerőmű vezérigazgatóságát, egyelőre azonban nem kaptak választ, bár a hírek szerint az energiahivatal élén is pótlásra lesz szükség. A lap kormányzati forrásból úgy tudja, hogy

valószínűleg Juhász Edit, az MVM általános és jogi vezérigazgató-helyettese követi a Paksra kerülő Horváth Péter Jánost.

A Lantos Csaba féle új energetikai minisztériumba távozó Czepek Gábor, korábbi MVM vezér távozása után hamarosan megnevezi a kormány az ő új utódját is, aki a Telex értesülései szerint további változásokat tervez a cégnél.

A kiemelt kép forrása: Wikipédia