2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Önkormányzati lakóházakat rongáltak Faddon

Tóth Rózsa, 2023. január 12. - 17:19
Önkormányzati lakóházakat rongáltak Faddon

Felújítás alatt és beköltözés előtt állnak azok a szociális lakások, amelyekben anyagi kárt okoztak a tettesek.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Bordács József, Fadd nemrég megválasztott polgármestere felháborodását fejezte ki nyilvános posztájában egy rongálással kapcsolatban.

Emlékeztetett, hogy a nagyközségben a "Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal” című nyertes pályázat részeként - 115 millió forintos támogatási összegből - öt épület áll jelenleg felújítás alatt.

A rászoruló családok megsegítésére szánt lakóházak átadás előtti állapotban vannak.

Elkeseredve tapasztalta, hogy kedden este a Tanács utcában található épület rongálás áldozatává vált. Ahogy a fotókon is látható, a tettes(ek) fő célpontja az épület rézcsövei voltak.

Még át sem léphették a küszöböt a családok, a bűnöző egyének már anyagi károkat okoztak az egyik ingatlanban.

Fadd Nagyközség Önkormányzata megtette a szükséges intézkedéseket a rendőrség felé, akik fel tudják majd használni a közterületi kamerák felvételeit. 

Fotó: Bordács József Facebook oldala