2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Huszonéves fiatal volt a motorbaleset áldozata

Tóth Rózsa, 2023. január 12. - 10:51
Huszonéves fiatal volt a motorbaleset áldozata

Megtört a gyásztól a család, rengetegen búcsúznak a tragikus körülmények között elhunyt motorostól.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Amint arról a frisshirek.hu is beszámolt, halálos kimenetelű motoros baleset történt tegnap Dunaföldvár és Bölcske között.

Egy kanyarodó traktor két pótkocsija közé szorult egy motoros szerdán kora délután. Hiába küzdöttek az életért, a helyszínen elhunyt. A dunaföldvári halálos motoros baleset áldozatát rengetegen gyászolják - írja a ripost.hu.

A huszonéves fiatalember tragikus halálhíre futótűzként terjed az ismerősök és családtagok között, rengetegen búcsúznak tőle közösségi oldalán. A ripost.hu tájékoztatása szerint az elhunyt fiatalember édesanyja megtört a gyásztól:

Édes kisfiam, nem hiszem el! Minket ver csak az Isten?

- hivatkozik a lap a szavaira.

A fiatalember mindössze három nappal ezelőtt osztott meg egy motorozós fotót magáról, de a tragikus balesete előtt pár órával is egy vidám képet posztolt oldalára. 

Fotó: Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület Facebook-oldala