2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Bolti szarkát fogtak a Tolna vármegyei rendőrök

Tóth Rózsa, 2023. január 12. - 17:53
Bolti szarkát fogtak a Tolna vármegyei rendőrök

Még távozás előtt elkapták, a bíróság már ki is rótta a büntetést, 180 óra közérdekű munkára kötelezte a rablót.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A szekszárdi rendőrök gyorsított eljárásban állítottak bíróság elé egy bolti tolvajt - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az egyik szekszárdi áruházból érkezett bejelentés 2023. január 10-én, mely szerint az üzlet alkalmazottai egy férfit kaptak el, aki több üveg szeszes italt rakott a kabátjába, és fizetés nélkül akart távozni.

A kiérkező egyenruhások a 35 éves helyi férfitől lefoglalták az elpakolt italokat. A tolvaj nem volt ismeretlen a zsaruk előtt, hiszen már többször érték tetten lopáson.

A férfit végül őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban már bíróság elé is állították lopás elkövetése miatt. A tolvajt a bíróság 180 óra közérdekű munkára kötelezte.  

Képünk illusztráció, forrása: Unsplash.com