2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Halálos baleset történt Dunaföldvár és Bölcske között

Tóth Rózsa, 2023. január 11. - 15:22
Halálos baleset történt Dunaföldvár és Bölcske között

A traktor sofőrje egy kereszteződésben balra akart kanyarodni, a motoros mögötte közlekedett, majd a pótkocsi alá került. Hosszú ideig küzdöttek az életéért de nem tudták megmenteni.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Balesetről érkezett bejelentés 2023. január 11-én 12 óra 41 perc körüli időben - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy pótkocsis traktor sofőrje közlekedett az 5111-es úton Bölcske irányából Dunaföldvár felé, amikor egy kereszteződésben balra akart kanyarodni.

Mögötte érkezett egy motoros, melynek vezetője a kanyarodó mezőgazdasági járműszerelvény két pótkocsija közé hajtott. A balesetet követően a motoros életéért hosszú ideig küzdöttek, azonban a gyors orvosi segítség ellenére, a helyszínen elhunyt.

A helyszínelés és a műszaki mentés alatt félpályás forgalomkorlátozást vezettek be az érintett útszakaszon.

Fotó: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldala