2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Figyelmetlenség okozott balesetet tegnap Tolnában

Tóth Rózsa, 2023. január 11. - 11:27
Figyelmetlenség okozott balesetet tegnap Tolnában

Egy jármű vezetője az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblánál állt meg, de rosszul mérte fel a haladó másik gépjármű sebességét, ezért összeütköztek.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Az elmúlt 24 órában két anyagi káros balesetnél intézkedtek a rendőrök - írta ma reggel baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy autós közlekedett kedden reggel a tolnai megyeszékhelyen a Béri Balogh Ádám utcában a Csatári utca irányába. A sofőr nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért nekiütközött az előtte haladó – de éppen forgalmi okból lassító – kocsi hátuljának.

Egy autós kedden délután Dombóváron az egyik nagyáruház parkolójából akart kihajtani. A jármű vezetője az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblánál megállt, azonban rosszul mérte fel a védett úton haladó másik kocsi sebességét, és kikanyarodott elé. A balesetben senki nem sérült meg.

Fotó: police.hu