2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Polgármestert és képviselőket választanak vasárnap Iregszemcsén

Tóth Rózsa, 2023. január 09. - 13:20
Polgármestert és képviselőket választanak vasárnap Iregszemcsén

A január 15-én tartandó referendumon 6 polgármesterjelölt és 18 egyéni listás képviselő jelölt méretteti meg magát.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Polgármestert és önkormányzati képviselőket választanak a Tolna megyei Iregszemcsén vasárnap a képviselő-testület feloszlása miatt - adott tájékoztatást az MTI.

A Nemzeti Választási Iroda honlapján megjelent információ szerint, az időközi választáson hat polgármesterjelölt, a hat képviselői mandátumért 18 jelölt indul, mindannyian függetlenek.

A polgármesterjelöltek: Kemény László, Kovács Ferenc, Nagy Rudolf, Süvegjártó Csaba, Tóth Szabolcs és Városi György. Az egyéni listás képviselő jelöltek: Béres Gábor, Bódog Bálint, Bódog Zsolt, Buczkó Róbert, Csanádiné dr. Treitz Diána, Magyar Gabriella, Matus Tibor, Mudris Nándor, Nagy László, Nagy Rudolf, Rádiné Vörös Renáta, Sztankovicsné Szabó Katalin, Tóth Gergely, Tóthi Ernő Mihály, Treitz János, Varga János, Városi György és Vati József.

Marinka Nikolett, a helyi választási iroda vezetője az MTI-nek elmondta, a 2660 lakosú községben három szavazókörben voksolhatnak, a választói névjegyzékben 2044-en szerepelnek.

Az időközi választást azért rendezik, mert a korábbi képviselő-testület szeptember 28-án feloszlatta magát.

Fotó: Iregszemcse Község Honlapja