2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Így ünnepeltek karácsonykor Tolna megye politikusai

Tóth Rózsa, 2022. december 27. - 08:47
Így ünnepeltek karácsonykor Tolna megye politikusai

Az átlag emberhez hasonlóan a politikusok is megosztották a karácsonyfájukról készült fotóikat jókívánságaikkal együtt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Potápi Árpád János - aki, mint arról a Frisshirek is beszámolt, korábban a Sándor palotában pezsgőzött Novák Katalin meghívására - halászlét készített és a feldíszített karácsonyfa mellett kívánt Áldott, békés, boldog karácsonyt.

Szabó Péter, Paks polgármestere családja körében töltötte az ünnepeket és Máté Evangéliumából idézve kívánt Áldott karácsonyi ünnepeket:

"Fiút szül majd, akit nevezz el Jézusnak, mert ő fogja népét megszabadítani bűneiktől.” Máté 1:21

Horváth István országgyűlési képviselő a karácsonyfáról és az alatta lévő rengeteg ajándékról osztott meg fotót, melyhez azt fűzte hozzá, hogy várakozás teli reggel, mindenkinek sok szeretetet és boldog karácsonyi ünnepeket kíván.

Süli János a kivilágított parlament épületéről osztott meg egy fotót és azzal kívánt Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és - már előre - sikerekben gazdag új esztendőt.

Fotó: Potápi Árpád János Facebook oldala, Szabó Péter Facebook oldala, Horváth István Facebook oldala